Site Overlay

ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (FITNESS TRAVEL)

Η ιστορία μου είναι σύντομη και δε θα σε κουράσω με αυτήν. Πριν κλειστούμε μέσα στα σπίτια λόγω μιας επικίνδυνης ασθένειας που ονομάστηκε covid19, ήμουν η personal trainer που συναντούσε τους ασκούμενούς της και τους γύμναζε σύμφωνα με τις γνώσεις της και τις ανάγκες τους. Όταν έπρεπε για τον οποιοδήποτε λόγο να λείψω η απουσία μου επηρέαζε αρνητικά τους μαθητές και τις περισσότερες φορές περίμεναν να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Με την έναρξη της «καραντίνας» όπως επίσης και με τους περιορισμούς στις μετακινήσεις άνοιξαν από ανάγκη άλλοι ορίζοντες και η άσκηση έγινε διαδικτυακή, με τα καλά και τα κακά της. Στα κακά της συγκαταλέγεται η έλλειψη της ανθρώπινης παρουσίας που δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Τα καλά είναι ότι υπήρξαν ασκούμενοι που συνέχισαν τη διαδικτυακή άσκηση γιατί γλίτωναν χρήματα, χρόνο, ύπνο, βενζίνη και συνδρομές. Και το κυριότερο, μπορούσαν να πάρουν την personal trainer παντού όπως άλλωστε  κι εκείνη!

Οι μαθητές άρχισαν να ταξιδεύουν μαζί μου σε όλο τον κόσμο κι εγώ είχα μια μοναδική ευκαιρία να τους γυμνάζω από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν ήμουν! Η διαδικασία αυτή με έκανε να εξελίξω και τον εαυτό μου σαν personal trainer και να αντιληφθώ ότι η άσκηση δεν ακμάζει μόνο στα γυμναστήρια και στα διαμερίσματα αλλά σε όποιο μέρος βρίσκεται κάποιος αυτή τη στιγμή, αρκεί να έχει κίνητρο και θέληση. Συνήθιζα κι εγώ να ξεκουράζω τον εαυτό μου στα ταξίδια αναψυχής, όμως  όταν στα ταξίδια μεγάλης διάρκειας η καθημερινότητα εμπεριείχε διαδικτυακές προπονήσεις δε γινόταν παρά να γίνω κι εγώ εφευρετική και να γυμνάζομαι με ό,τι παροχές μου προσφέρονταν. Έτσι δημιούργησα την ιδέα «FITNESS TRAVEL» από την οποία μπορείς κι εσύ να εμπνευστείς και να την ακολουθήσεις, δηλαδή το να γυμνάζεσαι ακόμα και στα ταξίδια σου!

Για εμένα πηγή έμπνευσης ήταν τα τοπία ή τα διαφορετικά περιβάλλοντα για τη δημιουργία του FITNESS TRAVEL. Θα παρατηρήσεις στα βίντεο ότι ποτέ δεν έχω προετοιμάσει ή επιμεληθεί την εμφάνισή μου, απεναντίας το look ήταν σχεδόν πάντα ακατάλληλο για την εκτέλεση ασκήσεων! Ο ήχος των κυμάτων της θάλασσας, η θέα που παρόμοια δεν είχα ξαναδεί πιο πριν, η καλή διάθεση, η ενέργεια του τοπίου, ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα, ένα ευρύχωρο δωμάτιο ξενοδοχείου, ένα γυμναστήριο διαφορετικό από αυτά που είχα συνηθίσει, ήταν μερικές στιγμές που με κινητοποίησαν στη δημιουργία του FITNESS TRAVEL.

Το FITNESS TRAVEL περιέχει την ελευθερία που ζητούσα στον προσωπικό μου χρόνο και θα ήθελα να σου τη μεταδώσω. Δε με ένοιαζε αν με κολάκευε το μαγιώ, αν φούσκωνε η κοιλιά μου, αν φαινόταν στο πλάνο κάποια ατέλεια, αν τα παπούτσια μου ήταν ακατάλληλα για το γυμναστήριο ή αν τα μαλλιά μου πετούσαν! Οι γνώσεις μου πάνω στη γυμναστική έρχονταν αβίαστα και εκτελούσα ασκήσεις που μου επέτρεπε το εκάστοτε περιβάλλον. Ακόμα κι αν δεν κινητοποιείσαι εύκολα στο να γυμναστείς, το FITNESS TRAVEL θα σου ανοίξει ορίζοντες στην άσκηση που δεν είχες ποτέ φανταστεί! Έλα να γυμναστείς μαζί μου σε αυτά τα υπέροχα ταξίδια κι είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κι εσύ το μαγικό κίνητρο για να κάνεις ασκήσεις ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ!

*Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν απορίες για την εμπειρία του FITNESS TRAVEL μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.


PERSONAL TRAINER MYKONOS CHRISTINA KALOPITA PERSONAL TRAINER MYKONOS CHRISTINA KALOPITA PERSONAL TRAINER MYKONOS ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΟΠΗΤΑ PERSONAL TRAINER MYKONOS ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΟΠΗΤΑ